WORKSHOPS ADRY

    Samen schilderen met Adry

Samen schilderen met Adry als onderdeel van een inspirerende dag in Heusden is mogelijk in de vorm van een workshop in Adry’s atelier. Een inspirerend idee voor zowel een zakelijke als een familie- of vriendendag. Maar ook voor een kinderfeestje is het leuk om met kinderen de creativiteet te stimuleren. En ze hebben gelijk een prachtig kado om mee naar huis te nemen. 

Workshop " Schilderen met Adry "

De workshop 'schilderen met Adry' is mogelijk met maximaal 5 personen. Gezellig samen een eigen schilderij maken of een dag alleen met alle aandacht voor jezelf. Een workshop met Adry is een hele dag schilderen in het atelier en galerie aan de Vismarkt in  Heusden en genieten van een culinaire lunch in een van de restaurants aan de Vismarkt.
Het wordt in alle rust een dag van hard werken. Om 10.00 uur beginnen met een kopje lekkere koffie, muziek en aan de slag. Voor de middag het doek (60 x 80 cm.) opzetten. Na in de pauze de lunch te hebben gebruikt, gaat u er weer flink tegen aan tot ca. 17.00 uur. Doelstelling is om in één workshop uw schilderij af te maken. Kosten: € 175, - per persoon. De prijs is inclusief de materialen, koffie, thee en de lunch in één van de Heusdense restaurants op de Vismarkt.

Adry’s Kinderschildersclub

Adry is vroeger een kleuterleidster geweest en heeft in de jaren dat ze schildert altijd graag met kinderen gewerkt.  Ze heeft nu Kinderschildersclub voor kinderen van  6 tot 12 jaar in haar atelier in Heusden.

Kosten per middag € 35,- inclusief alle materialen.

Tijdsduur: van 13.30 tot 16.00 uur.

Gewoon een middagje werken in haar atelier en dan ga je ook met een schilderijtje naar huis.

Geen opvolgende lessen maar ieder kind kan op elk moment een keertje meedoen.

Kom en schilder mee
Adry

 

 

 

 

 

 

 

Adry’s schildersclub

Schilderen onder begeleiding van Adry. Leren om met haar kleurgebruik te werken.
Dat kan in Adry's atelier in het pittoreske Heusden.

Alleen, of met zijn tweeën tot maximaal vier schildersclubleden een ochtend van
10.00  tot  12.30 uur in Adry’s atelier voor € 50,= per ochtend en je schildert met
Adry’s kwasten en acrylverf.

 

    Combineer een workshop met bezoek aan Heusden

Een workshop bij Adry kan mooi gecombineerd worden met een bezoek aan Heusden een bijzondere vestingstad uit de 13e eeuw.
Heusden is een meer dan geschikte ambiance om er een bijzondere dag te beleven. Tussen de wallen en de Maas vindt u de compleet gerestaureerde vesting.
Al in het jaar722 wordt er geschreven over Hunsata Super fluvium Mosam, dat vrij vertaald Heusden boven de rivier de Maas betekent.

 

Wilt u meer weten of wilt u een offerte op maat neem dan
via een mail heusden@adry.nl contact met ons op.
Voor meer informatie over Heusden kunt u terecht bij het Heusdens Buro voor Toerisme